AGH
BG
A G H  U n i v e r s i t y    e l e c t r o n i c   j o u r n a l s wersja polska
 
 
 

 

 

STUDIA HUMANISTYCZNE AGH

 

Tom 17/2 (2018)


Strona redakcyjna
Strony tytułowe
Spis treści
Informacje dla autorów

Ewa Kopczyńska, Agata Bachórz

FOOD FEARS, FOOD DISTRUST AND FOOD EXCLUSION IN ONE POSTSOCIALIST CULTURE. AND BEYOND
Studia Humanistyczne AGH 17/2 (2018), 7-13 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (240kB)

Agata Michalak

FATALITÉ DE LA MAISON. FOOD TRAUMA IN POST-TRANSITION POLISH POP CULTURE
Studia Humanistyczne AGH 17/2 (2018), 15-30 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (274kB)

Anna Chowaniec-Rylke

FAT-FREE, HIGH IN CALORIES. MANAGEMENT OF DIETS IN THE CASE OF A RARE METABOLIC DISORDER
Studia Humanistyczne AGH 17/2 (2018), 31-41 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (278kB)

Joanna Krukowska, Dorota Rancew-Sikora

SOCIAL CONTEXTS OF FOOD EXCLUSION
Studia Humanistyczne AGH 17/2 (2018), 43-62 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (314kB)

Justyna Straczuk

RISK AND TRUST. FOOD-RELATED CONCERNS AND ‘GOOD’ FOOD PROCUREMENT STRATEGIES. FROM RESEARCH INTO EATING PRACTICES IN POLAND
Studia Humanistyczne AGH 17/2 (2018), 63-77 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (340kB)

Ewa Kopczyńska

HOW FOOD FEARS FRAME CRITICISMS OF THE FOOD SYSTEM. A CASE STUDY OF CUSTOMERS OF FARMERS’ MARKETS
Studia Humanistyczne AGH 17/2 (2018), 79-96 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (540kB)

Agata Bachórz

HIDDEN RESOURCES? HOUSEHOLDS’ STRATEGIES FOR MAINTAINING CONTROL OVER FOOD: BETWEEN CONTINUITY AND DISCONTINUITY
Studia Humanistyczne AGH 17/2 (2018), 97-109 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (289kB)
 
 
 


  footerAGH All rights reserved © 2007-2019 Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisław Staszica w Krakowie