AGH
BG
A G H  U n i v e r s i t y    e l e c t r o n i c   j o u r n a l s wersja polska
 
 
 

 

 

STUDIA HUMANISTYCZNE AGH


Tom 22/1 (2023)


Strona redakcyjna
Strony tytułowe
Spis treści
Informacje dla autorów

Stella Grotowska, Maria Sroczyńska

OD „CZASU WOLNEGO” DO „CZASU NIEWOLNEGO”? DYLEMATY SPOŁECZEŃSTWA OSIĄGNIĘĆ
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 7-12 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (289kB)

Dorota Irena Mroczkowska

CZAS WOLNY – O CODZIENNYCH I NIECODZIENNYCH SCENARIUSZACH DOŚWIADCZANIA
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 13-32 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (369kB)

Katarzyna Anna Uklańska

ZRÓWNOWAŻONE KONSUMOWANIE CZASU WOLNEGO. O PRZEMIANACH LEISURE TIME W SPOŁECZEŃSTWIE KONSUMPCYJNYM
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 33-46 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (322kB)

Agnieszka Zduniak

PROBLEMATYCZNE UŻYTKOWANIE INTERNETU W CZASIE WOLNYM PRZEZ MŁODZIEŻ W PERSPEKTYWIE PSYCHOLOGII UZALEŻNIEŃ
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 47-59 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (300kB)

Magdalena Parus-Jankowska

KILKA UWAG O PANDEMICZNEJ TĘSKNOCIE POLAKÓW ZA TURYSTYKĄ FESTIWALOWĄ
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 61-70 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (279kB)

Paweł Edward Prüfer

PUŁAPKA CZY DOBRODZIEJSTWO IMMERSYJNOŚCI W BIEGANIU DŁUGODYSTANSOWYM? CZAS WOLNY AKTYWNIE WYPEŁNIANY
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 71-86 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (322kB)

Ewa Karolina Garstka-Szychta

PRZEMIANA I CIĄGŁOŚĆ KULTUROWA POLSKIEJ KUCHNI W PONOWOCZESNYM ŚWIECIE. RELACJE MIĘDZY CZASEM WOLNYM A KONSUMPCJĄ I STYLEM ŻYCIA
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 87-105 Pełny tekst/Article:   pdf  pdf  (333kB)
 
 
 


  footerAGH All rights reserved © 2007-2019 Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisław Staszica w Krakowie