Stella Grotowska, Maria Sroczyńska
OD „CZASU WOLNEGO” DO „CZASU NIEWOLNEGO”?
DYLEMATY SPOŁECZEŃSTWA OSIĄGNIĘĆ
|
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 7-12 |
Pełny tekst/Article:
pdf (289kB)
|
|
Dorota Irena Mroczkowska
CZAS WOLNY – O CODZIENNYCH I NIECODZIENNYCH
SCENARIUSZACH DOŚWIADCZANIA
|
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 13-32 |
Pełny tekst/Article:
pdf (369kB)
|
|
Katarzyna Anna Uklańska
ZRÓWNOWAŻONE KONSUMOWANIE CZASU WOLNEGO.
O PRZEMIANACH LEISURE TIME
W SPOŁECZEŃSTWIE KONSUMPCYJNYM
|
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 33-46 |
Pełny tekst/Article:
pdf (322kB)
|
|
Agnieszka Zduniak
PROBLEMATYCZNE UŻYTKOWANIE INTERNETU
W CZASIE WOLNYM PRZEZ MŁODZIEŻ
W PERSPEKTYWIE PSYCHOLOGII UZALEŻNIEŃ
|
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 47-59 |
Pełny tekst/Article:
pdf (300kB)
|
|
Magdalena Parus-Jankowska
KILKA UWAG O PANDEMICZNEJ TĘSKNOCIE POLAKÓW
ZA TURYSTYKĄ FESTIWALOWĄ
|
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 61-70 |
Pełny tekst/Article:
pdf (279kB)
|
|
Paweł Edward Prüfer
PUŁAPKA CZY DOBRODZIEJSTWO IMMERSYJNOŚCI
W BIEGANIU DŁUGODYSTANSOWYM?
CZAS WOLNY AKTYWNIE WYPEŁNIANY
|
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 71-86 |
Pełny tekst/Article:
pdf (322kB)
|
|
Ewa Karolina Garstka-Szychta
PRZEMIANA I CIĄGŁOŚĆ KULTUROWA POLSKIEJ KUCHNI
W PONOWOCZESNYM ŚWIECIE. RELACJE MIĘDZY CZASEM WOLNYM
A KONSUMPCJĄ I STYLEM ŻYCIA
|
Studia Humanistyczne AGH 22/1 (2023), 87-105 |
Pełny tekst/Article:
pdf (333kB)
|
|